Onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in het maken van bouwkostenbegrotingen.

Woningbouwprojecten

Witteveen Bouwkosten in Katwijk verzorgt bouwkostenbegrotingen voor alle mogelijke projecten in de woningbouw. Wij verzorgen kostenadvies voor nieuwbouwwoningen, woningverbouwingen, appartementencomplexen, flatgebouwen, villa’s, woonboten en woonarken. Op basis van onze adviezen kunt u gefundeerde beslissingen nemen.

 

Bouwkostenbegroting Katwijk

Ons adviesbureau is gevestigd in Katwijk, maar wij verzorgen eveneens kostenbegrotingen voor woningbouwprojecten in nabijgelegen plaatsen als Wassenaar, Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Noordwijk, Sassenheim. Wij maken bouwkostenbegrotingen voor zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Onze klantenkring bestaat onder meer uit bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten, verenigingen van eigenaren en particuliere opdrachtgevers.

 

Nieuwbouw en renovatie

Witteveen Bouwkosten verzorgt niet alleen bouwkostenbegrotingen voor nieuwbouwwoningen; ook bij woningverbouwingen en de renovatie of verbouw van appartementencomplexen, flatgebouwen, villa’s, woonboten en woonarken kunt u bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van bouwkostenbegrotingen zijn wij altijd in staat om u gedegen advies te bieden.

 

Calculatiesoftware

Wanneer wij een bouwkostenbegroting of kostenraming opstellen voor uw woningbouwproject maken wij gebruik van calculatiesoftware van Kraan (Begroot & Bewerk en Bouwplus) en Brink (Ibris Trad). Door middel van het CUF-uitwisselformaat is het mogelijk om de begroting uit te wisselen naar andere software.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken om een bouwkostenbegroting van uw woningbouwproject te maken? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Witteveen Bouwkosten op telefoonnummer 071 408 64 58. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen: info@witteveen-bouwkosten.nl.

Bouwkostenadvies voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers zoals:

Bouwbedrijven / Projectontwikkelaars / Architecten / Particuliere opdrachtgevers / Schoolverenigingen / Verenigingen van eigenaren

 

© 2017 Witteveen Bouwkosten / Privacy policy / Cookiebeleid /  Contact

Bel ons