Onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in het maken van bouwkostenbegrotingen.

Utiliteitsprojecten

Bij Witteveen Bouwkosten in Katwijk bent u op het juiste adres voor bouwkostenbegrotingen voor al uw utiliteitsprojecten. Ons adviesbureau berekent onder meer bouwkosten voor kantoren, scholen, gymzalen, bedrijfsgebouwen, winkels, zorginstellingen en openbare ruimtes. Met behulp van professionele calculatiesoftware zijn wij in staat om tot een nauwkeurige begroting te komen.

 

Bouwkostenbegrotingen in Katwijk

Witteveen Bouwkosten is gevestigd in Katwijk. Uiteraard verzorgen onze adviseurs ook bouwkostenbegrotingen voor utiliteitsprojecten in andere plaatsen in de omgeving; waaronder Wassenaar, Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Noordwijk, Sassenheim. Tot onze klanten behoren onder meer bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten, verenigingen van eigenaren en particuliere opdrachtgevers.

 

Renovatie en verbouw

Witteveen Bouwkosten verzorgt eveneens bouwkostenberekeningen voor verbouw en renovatie van kantoren, scholen, gymzalen, bedrijfsgebouwen, winkels, zorginstellingen en openbare ruimtes. Op basis van ons advies kunt u gefundeerde beslissingen nemen op het gebied van renovatie en verbouwing van al uw utiliteitsprojecten.

 

Op ons kunt u rekenen

Wij zijn in staat om een zeer nauwkeurige bouwkostenberekening of kostenraming op te stellen door gebruik te maken van professionele calculatiesoftware. Witteveen Bouwkosten maakt gebruik van Begroot & Bewerk en Bouwplus van Kraan en Ibis Trad van Brink. Dankzij het CUF-uitwisselformaat is het met al deze programma’s mogelijk om de begroting uit te wisselen naar andere software.

 

Direct een afspraak maken

Maak direct een afspraak voor een bouwkostenbegroting van uw utiliteitsproject. U kunt Witteveen Bouwkosten bereiken op telefoonnummer 071 408 64 58. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@witteveen-bouwkosten.nl. Uiteraard kunt u eveneens contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening.

Bouwkostenadvies voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers zoals:

Bouwbedrijven / Projectontwikkelaars / Architecten / Particuliere opdrachtgevers / Schoolverenigingen / Verenigingen van eigenaren

 

© 2017 Witteveen Bouwkosten / Privacy policy / Cookiebeleid /  Contact

Bel ons