Onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in het maken van bouwkostenbegrotingen.

Werkzaamheden

Bij Witteveen Bouwkosten in Katwijk kunt u terecht voor uiteenlopende werkzaamheden met betrekking tot bouwkostenbegrotingen voor woningbouw- en utiliteitsprojecten. Naast het samenstellen van bouwbudgetten stellen onze adviseurs ook hoeveelheid overzichten op, maken wij meer- en minder opstellingen en kunt u bij ons terecht voor stichtingkosten opstellingen. Verder bieden wij bouwkosten begeleiding en advisering.

 

Samenstellen bouwbudgetten Katwijk

Witteveen Bouwkosten is gevestigd in Katwijk en lid van de de Nederlandse Verenging van Bouwkostendeskundigen. Wij stellen eveneens bouwbudgetten samen voor particuliere en zakelijke projecten in andere plaatsen in de omgeving. Zo verzorgen wij onder meer bouwkosten begeleiding en advisering in Wassenaar, Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Noordwijk en Sassenheim.

 

Woningbouw en utiliteitsprojecten

Op het gebied van woningbouwprojecten verzorgen wij kostenadvies voor woningen, appartementencomplexen, flatgebouwen, villa’s en woonboten. Met betrekking tot utiliteitsbouw stellen wij bouwbudgetten samen voor de bouw van kantoren, scholen, gymzalen, bedrijfsgebouwen, winkels, zorginstellingen en openbare ruimtes. Witteveen Bouwkosten verzorgt ook kostenbegrotingen voor renovatie- en verbouwingprojecten.

 

Onze opdrachtgevers

Wij bieden bouwkosten begeleiding en advies voor particuliere en zakelijke klanten. Wij verzorgen onder meer het samenstellen van bouwbudgetten, hoeveelheid overzichten, meer- en minder opstellingen en stichtingskosten opstellingen voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten schoolverenigingen en verenigingen van eigenaren.

 

Afspraak bouwkosten begeleiding

Om een afspraak te maken voor bouwkosten begeleiding en advies voor uw nieuwbouw-, verbouw of renovatieproject kunt u contact opnemen met  Witteveen Bouwkosten in Katwijk. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 071 408 64 58 of per e-mail: info@witteveen-bouwkosten.nl. Ook met al uw vragen over bouwkostenbegrotingen kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bouwkostenadvies voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers zoals:

Bouwbedrijven / Projectontwikkelaars / Architecten / Particuliere opdrachtgevers / Schoolverenigingen / Verenigingen van eigenaren

 

© 2017 Witteveen Bouwkosten / Privacy policy / Cookiebeleid /  Contact

Bel ons