Onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in het maken van bouwkostenbegrotingen.

Bijkomende werkzaamheden

Naast het opstellen van bouwkostenbegrotingen verzorgt Witteveen Bouwkosten diverse bijkomende werkzaamheden. Zo kunt u eveneens bij ons terecht voor offerte vergelijkingen, offerte aanvragen voor onderaannemers en leveranciers, het opstellen van uittrekstaten en het verzorgen van bouwkundige opnames op locatie. Witteveen Bouwkosten staat voor jarenlange expertise en een professionele service.

 

Witteveen Bouwkosten Katwijk

Wij verzorgen onze bouwkostenbegrotingen en bijkomende werkzaamheden in Katwijk en nabijgelegen plaatsen als Wassenaar, Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Noordwijk en Sassenheim. Tot onze opdrachtgevers behoren zowel zakelijke als particuliere klanten. Witteveen Bouwkosten is lid van de de Nederlandse Verenging van Bouwkostendeskundigen.

 

Woningbouw en utiliteit

Witteveen Bouwkosten verzorgt bouwkostenbegrotingen, offerte vergelijkingen, offerte aanvragen voor onderaannemers en leveranciers, het opstellen van uittrekstaten en het verzorgen van bouwkundige opnames voor uiteenlopende woningbouw- en utiliteitsprojecten. Wij bieden onze dienstverlening zowel aan voor nieuwbouwprojecten als voor renovaties en verbouwingen.

 

Zakelijke en particuliere klanten

Ons klantenbestand is zeer divers. Een deel van onze opdrachtgevers bestaat uit particulieren, maar wij verzorgen vooral bouwkostenbegrotingen en bijkomende werkzaamheden voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten, schoolverenigingen en verenigingen van eigenaren.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over bouwkostenadvies of onze bijkomende werkzaamheden? Neem dan contact op met Witteveen Bouwkosten op telefoonnummer 071 408 64 58. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@witteveen-bouwkosten.nl. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Bouwkostenadvies voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers zoals:

Bouwbedrijven / Projectontwikkelaars / Architecten / Particuliere opdrachtgevers / Schoolverenigingen / Verenigingen van eigenaren

 

© 2017 Witteveen Bouwkosten / Privacy policy / Cookiebeleid /  Contact

Bel ons