Onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in het maken van bouwkostenbegrotingen.

Verschillende soorten begrotingen

Witteveen Bouwkosten verzorgt verschillende soorten begrotingen voor uw bouwprojecten. Afhankelijk van het project stellen onze adviseurs onder meer directiebegrotingen, RAW-begrotingen, inschrijfbegrotingen, hoeveelheid begrotingen en begrotingen voor andere partijen (second opinies) op. Onze bouwkostenbegrotingen bieden meer duidelijkheid over de financiële aspecten van uw bouwplannen.

 

Adviesbureau bouwkosten Katwijk

Met Witteveen Bouwkosten kiest u voor een betrouwbare partner om de bouwkostenbegroting van uw woningbouw- of utiliteitsprojecten op te stellen. Ons adviesbureau is gevestigd in Katwijk, maar vanzelfsprekend stellen wij ook verschillende soorten begrotingen op voor projecten in nabijgelegen plaatsen als Wassenaar, Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Noordwijk en Sassenheim.

 

Begrotingen voor verbouw en renovatie

Ook voor al uw verbouw- en renovatieprojecten stellen onze adviseurs bouwkostenbegrotingen op. Witteveen Bouwkosten verzorgt onder meer begrotingen voor verbouwingen aan woonhuizen en appartementen, dit kunnen zowel kleinschalige als grootschalige projecten zijn zoals;  aan kantoren, scholen, gymzalen, bedrijfsgebouwen, winkels, zorginstellingen en openbare ruimtes.

 

Uiteenlopende opdrachtgevers

Wij verzorgen bouwkostenbegrotingen voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Een deel van onze klantenkring bestaat uit particulieren, maar wij stellen ook verschillende soorten begrotingen op voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten schoolverenigingen en verenigingen van eigenaren.

 

Afspraak maken bij Witteveen Bouwkosten

Laat de directiebegrotingen, RAW-begrotingen, inschrijfbegrotingen, hoeveelheid begrotingen en begrotingen voor andere partijen verzorgen door Witteveen Bouwkosten. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 071 408 64 58 of een e-mail sturen naar info@witteveen-bouwkosten.nl. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen over bouwkostenbegrotingen. Wij staan u graag te woord.

Bouwkostenadvies voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers zoals:

Bouwbedrijven / Projectontwikkelaars / Architecten / Particuliere opdrachtgevers / Schoolverenigingen / Verenigingen van eigenaren

 

© 2017 Witteveen Bouwkosten / Privacy policy / Cookiebeleid /  Contact

Bel ons